Afspraak maken? T +31 (0)75 6289235 i t

Muskopak is BRC8 Level AA en AIB gecertificeerd

Muskopak Food Packaging is de meest betrouwbare co-packer en co-maker in de food industrie. Wij zijn trots om BRC8 Level AA en AIB gecertificeerd te zijn, wat garandeert dat onze klanten de hoogste kwaliteit producten krijgen. Wij zijn op de hoogte van de specifieke risico's in de co-packing branche en hebben daarom onze kwaliteitscontrolesystemen ingericht om hiermee om te gaan. Dit stelt ons in staat om aan de meest uitdagende uitdagingen te voldoen en altijd de allerhoogste kwaliteitsstandaarden te leveren.

Afspraak maken?

Bij elke productwissel geen sporen meer

van een voorgaand product

Bij Muskopak houden we bij elke productwissel rekening met hygiëne en productveiligheid. Ons geavanceerde kwaliteitscontrolesysteem zorgt ervoor dat er geen sporen meer zichtbaar zijn van een vorige productie, ongeacht de verscheidenheid aan producten die we verwerken. Dankzij onze aandacht voor risico’s zijn we altijd in staat om de hoogste standaarden te handhaven.

Bij Muskopak Food Packaging zijn wij altijd gericht op de hoogste kwaliteit. Dit betekent dat wij bij elke productwissel zorgen voor een grondige reiniging van onze machines. Dit voorkomt dat er sporen achterblijven van voorgaande producten en zorgt voor een perfecte en schone productie. Onze reinigingsinstructies zijn opgesteld om zowel visuele als organische resten te voorkomen, zodat u altijd kunt rekenen op een hoogwaardig product.

Een typisch voorbeeld van een Transwrap systeem.
Onze kwaliteitsdienst stelt de machine na reiniging vrij door middel van grondige inspecties. Dit gebeurt door middel van ATP en allergenentesten, waarmee we binnen 30 seconden kunnen bewijzen dat de machine volledig vrij is van organische materiaal. Hierdoor zijn wij altijd verzekerd van een schone en hygiënische productieomgeving.

Bij Muskopak Food Packaging staan hygiëne en kwaliteitsbewaking hoog in het vaandel. Daarom gebruiken wij bulk lockers voor het opslaan van producten die nog verder verwerkt moeten worden. Deze afsluitbare kamers zijn specifiek ontworpen om producten te scheiden van elkaar en te voorkomen dat ze gecontamineerd raken. Onze kwaliteitsdienst inspecteert deze lockers na elke productwissel en geeft deze pas vrij nadat deze grondig zijn gereinigd.

Voor producten die aan een rework-handeling worden onderworpen, maken wij gebruik van afsluitbare rework-bakken met eenmalige “kratzakken”. Hierdoor voorkomen wij dat resten van een ander product de te verwerken producten kunnen beïnvloeden.

Afspraak maken?

Machines vrij van enig organisch materiaal

Muskopak

Wij bewaken het proces

  • E certificering

  • Fairtrade

  • SMETA

  • Beter leven

  • Skal

  • BRCS

Vrijblijvend een afspraak maken

Kennismaken met het vakmanschap van Muskopak?

Maak dan nu vrijblijvend een afspraak. Wij vertellen u graag meer over onze bijzondere dienstverlening.

Maak een afspraak