Afspraak maken? T +31 (0)75 6289235 i t

Full service loon- en contractverpakker.

Wij hebben bijna alle verpakkingsvormen in huis en kunnen investeren als wij het nog niet in huis hebben.

Afspraak maken?

full service

Full service werkzaamheden

Wij zijn een full service loon- en contractverpakker. Wij hebben bijna alle verpakkingsvormen in huis en kunnen investeren als wij het nog niet in huis hebben.

Afspraak maken?

Wij stellen hoge kwaliteitseisen.

Muskopak

Onze packaging diensten

Verpakkingsvormen

Transwrap

Een transwrap verpakking kenmerkt zich door een hoog volume in de verpakking en kan zeer goed gebruikt worden voor de presentatie van uw informatie. Door een stazak uitvoering te kiezen kunt u uw product mooi staand in het schap presenteren. Onze verticale verpakkingsmachines zijn geschikt om zowel platte zakken als stazakken te fabriceren. Beide
verpakkingsvormen kunnen ook verwerkt worden met spoel begassing om de houdbaarheid te verlengen of te garanderen. Op deze verpakkingslijnen kunnen wij zowel vloeistoffen, granulaten en poeders verwerken.

Stickpack

Stickpack is uitermate geschikt voor portieverpakkingen. Hierdoor is het gebruiksgemak zeer hoog en kunt u de versheid van iedere gebruiksmoment garanderen. Een bijkomend voordeel van de stickpack is de reducering van het verpakkingsmateriaal. Het gebruik van een stickverpakking kan t.o.v. een sachet verpakking in vele gevallen het folie
gebruik met 30% reduceren. De sticks kunnen uitgevoerd worden met een zogenaamde ‘Fancy Cut’. Dit zorgt voor een goede ‘easy opening’.

Onze stickpack machines zijn uitgerust voor een stick van 38 mm breed en kunnen 6-baans producten verwerken. Wij kunnen fijne poeders doseren door middel van een schroefdosering en fijn granulaten (denk aan suiker) door middel van een volumedosering. Andere formaten zijn op aanvraag mogelijk.

Sachet

Sachets zijn voorzien van een 3 of 4 zijde seal. Dit zorgt ervoor dat je een mooie vlakke verpakking krijgt en dit kan helpen om uw informatie goed weer te geven. Deze verpakkingen zijn zeer geschikt voor portieverpakkingen en navulverpakkingen. De sachet kan ook uitgevoerd worden in een stazak uitvoering (de zogenaamde doypack). Deze verpakking heeft de beste sta eigenschappen van alle flexibele verpakkingen. Hierdoor worden de eigenschappen van de mogelijkheid om informatie weer te geven gecombineerd met een mooie presentatie in het schap. Onze machines zijn uitgerust om zowel vloeistoffen, poeders en fijn granulaten te doseren.

Flowpack

Een flowpack verpakking kenmerkt zich door het feit dat je de producten horizontaal verwerkt. Hierdoor kun je de verpakking mooi strak om het te verpakken object krijgen. Dit werkt alleen met een solide product, losse producten zullen eerst in een schaaltje verpakt moeten worden. Ook hier is het mogelijk om met spoel begassing te werken en hierdoor de houdbaarheid te verlengen of garanderen. Onze machines zijn uitgerust om bedrukte folie te verwerken. Ook kunnen wij automatisch kaartjes toevoeren.

Cupverpakking

Een cupverpakking leent zich uitermate voor de presentatie van uw product. Door te kiezen voor een transparante cup kunt u uw product het verhaal laten vertellen. Het gebruiksgemak van de consument staat hier voorop, de verpakking kan zo op tafel en eventueel hersloten worden doormiddel van een deksel. De presentatie van uw product in een cup geeft het product een uitstraling van versheid. Door middel van de juiste verpakkingsmaterialen en het gebruik van vacuüm begassing kan deze versheid ook zeer goed gegarandeerd worden.

Blikverpakking

De blik verpakking wordt vaak gebruikt voor conserven met een lange houdbaarheid. Hierdoor wordt de verpakking vaak gezien als niet geschikt voor verse producten. Het is echter zo dat een blik verpakking de beste barrière heeft van al onze verpakkingsmogelijkheden. UV en Zuurstof zijn de twee factoren die de houdbaarheid en versheid van uw product
kunnen beïnvloeden, het blik blinkt uit in het vormen van een barrière voor deze factoren. Door uw verpakking uit te voeren met een easy opening en een kunststof deksel is het gebruiksgemak van deze verpakking zeer hoog. Hierdoor kunt u uw naam een lange tijd blijven promoten, je ziet vaak dat deze blikken hergebruikt worden als
bewaarblikken voor allerhande producten in de keuken of de hobbyruimte. Onze machines zijn uitgerust om automatisch te kunnen spoelbegassen, deksels aan te brengen en in een traytje te verpakken.

Bag in box verpakking

De voordelen van bovenstaande flexibele verpakkingen met een ultieme presentatie mogelijkheid. Ook is het mogelijk om meerdere zakjes in een doosje te doen waardoor er verschillende gebruiksmomenten mogelijk zijn. Soms heb je meerdere ingrediënten nodig om een maaltijd te bereiden. Door middel van een bag in box verpakking kun je alle ingrediënten in een doosje verpakken waardoor het gebruiksgemak optimaal is. Het doosje geeft u ook de mogelijkheid om de bereidingswijze en eventuele variaties te communiceren.

Turn key projecten en verpakkingsontwikkeling

Veel producten zijn generiek en kunnen zich dan onderscheiden door de verpakking en presentatie. Door de lange ervaring met bovenstaande verpakkingstechnieken en ons netwerk van relaties kunnen wij u van dienst zijn met de volledige ontwikkeling van een nieuwe lijn verpakkingen. Hierbij is er uiteraard sprake van geheimhouding en exclusiviteit. Veel bedrijven hebben zich gespecialiseerd in het vermarkten van producten en zijn niet perse geïnteresseerd in de productie van deze producten. Voor deze klanten kunnen wij een volledig pakket bieden van het inkooptraject, het verpakken en de distributie.

Bundelen en krimpen

Met onze Sollas apparatuur kunnen wij bundelen voor bijvoorbeeld aangepaste verpakkingseenheden. Bij bundelen blijven de zijkanten open. Als u een mooie Aktie verpakking wilt hebben met een mooie glasheldere folie dan adviseren wij u een krimp met polyfine folie. Op onze BVM kunnen wij op hoge snelheid grote volumes aan. Deze verpakkingen kunnen worden voorzien van een Aktie sticker of een barcode bedekkende barcode sticker.

Soorten voedingsmiddelen

Granulaten

Granulaten (denk hierbij aan pinda’s of snoepjes) kunnen wij doseren met onze multihead wegers of in sommige gevallen onze volumedoseringen.

Poeders

Poeders kunnen wij doseren met onze wormdoseringen of eventueel met onze volume dosering.

Vloeistoffen

Wij kunnen vloeistoffen doseren van Medium en Hoge viscositeit. Deze verwerking gaat via het cold fill principe.

Vrijblijvend een afspraak maken

Kennismaken met het vakmanschap van Muskopak?

Maak dan nu vrijblijvend een afspraak. Wij vertellen u graag meer over onze bijzondere dienstverlening.

Maak een afspraak